COMISSIONS DE L'ESCOLA

Comissió de Menjador: La Patrícia Suárez i el Roc Molina, mestres de l'escola, s'encarreguen de fer d'enllaç amb el personal de la cuina, i realitzen un seguiment diari de tot el que passa al menjador de l'escola.

Comissió Revista OPQ: Els/les mestres de Magòria, amb els treballs dels nens i les nenes, i al costat de pares i mares que ho desitgin i que poden aportar els seus coneixements, treballen per editar, una vegada a l'any (cap al mes d'abril), la nostra revista, OPQ, un reflex en paper setinat del que es cou durant cada curs a l'escola.

Comissió Verda:  Vetlla per la sostenibilitat de l'escola, perquè no es malgasti el paper i perquè fem reciclatge de materials i dels residus que s’hi generen. La Comissió està encapçalada per la Mertixell Barrera i la Cristina Bernabé, mares de l'escola.

Comissió Tecnològica: Pares de l’escola, la Mariona Ferreres (mestra de Tecnologia), el Dani Mateos i l'empresa SIT estan al capdavant d'una comissió que treballa per estar a l'última en qüestions relacionades amb la informàtica i la tecnologia en general.

Comissió de Dissabte Gran: Els/les mestres preparen, en començar el curs, la gran jornada de final del primer trimestre. És un dia carregat de propostes, a dins de l'escola i al barri. És la festa de la participació, la cooperació i la complicitat. Comencem el matí del Dissabte Gran amb una cursa solidària pel barri i tanquem portes amb les guspires dels Diables de Magòria il·luminant la nit. Un nou projecte que desperta passions.

Comissió de Colònies: L'escola fa una aposta forta per les Colònies. Cap al mes de març i durant una setmana, els nens i nenes de Primària marxen a Castell de l'Areny (Berguedà), mentre que els més menuts solen anar a Can Pere, al Garraf, durant quatre dies, on adquireixen coneixements i viuen experiències difícils d'assolir a Barcelona.

Comissió Immobiliària: La Meritxell Barrera i el Dani Mateos són els interlocutors entre l'escola i les immobiliàries encarregades de la gestió dels dos edificis que ocupa el nostre centre educatiu.

Comissió Diables: Des del curs 2003-2004, l'escola compta amb un grup de Diables infantils, format per nens/nenes i mares/pares de l'escola. Aquest grup ens representa allà on va, a toc de guspires. El cap de colla és el Max Domínguez, pare de l'escola.

Comissió de Manteniment: La Lucía Vives, en coordinació amb l’equip de mestres i la Comissió Immobiliària, són els encarregats de mantenir en bon estat els dos edificis. Per a obres majors comptem amb professionals de solvència contrastada.

Comissió Econòmica: Les persones que ocupen els càrrecs de Presidenta, Vicepresident, Tresorer i Interventor de Comptes, juntament amb la secretària econòmica, es reuneixen periòdicament per fer un seguiment de la tresoreria i l'estat de comptes de la Cooperativa, així com presenten el pressupost econòmic de cada curs a l'Assemblea General.

Comissió d’Extraescolars: Un grup de mares i pares organitza les activitats que s’ofereixen dins l’escola fora de l’horari lectiu, en coordinació amb l'Equip Pedagògic.

Comissió d’Ajuda a les Famílies: Pares i mares de l’escola, i de comú acord amb l’equip de mestres, realitzen un seguiment de les necessitats puntuals de les famílies davant certes dificultats.

Comissió Web: El Joan Tous (pare de l'escola), el Dani Mateos, la Paula LLosa i el Roc Molina, amb el suport d'altres mestres de l'escola, són els encarregats d'aquesta pàgina web. Cada vegada que hi ha alguna novetat a l'escola, en deixen constància al cibermón.

Comissió Instagram: Un equip de mestres s'encarrega de publicar allò que passa a l'escola dins aquesta xarxa social. Aquesta iniciativa va néixer a finals de 2019 i, al 2020 i 2021, va guanyar força i presència gràcies a l'aportació de la Cristina Castillón, exmare de l'escola. Cada vegada compta amb més seguidors/es i té una estructura més sòlida.

Comissió MAF: El David Silva, el Sergi Chueca, l'Ana Béjar i la Sònia Solsona coordinen el ja consolidat concurs MAF, Magòria Aplec Fotogràfic. Des de l’any 2008 s’organitza aquest certamen de fotografia, per a petits i grans, que es distribueix en diferents categories. El MAF és més que una manera de compartir l’afició de molts i moltes per la fotografia; és l’oportunitat d’incloure un espai comú de trobada amb la família magoriana.

Comissió Magotroc: Mares i pares de l’escola organitzen, des de 2008, la ja tradicional festa del Magotroc. Es tracta d’una fira d’intercanvi que té lloc un cop l’any per tal de fomentar el consum responsable. Sovint tenim roba, joguines, aparells, etc. que ja no els utilitzem, i si els canviem per alguna cosa que ens pugui beneficiar? Un mercat on l’única moneda de canvi és l’acord.

Comissió d'Activitats Familiars: Des del curs 2017-18, un grup de pares i mares amb ganes de compartir experiències amb les famílies de l'escola organitza activitats fora de l'horari escolar, ja sigui dins de l'escola o anant a buscar entre l'oferta lúdicocultural. Excursions, visites guiades, festa de benvinguda a Parvulari, espectacles..., hi ha activitats que van adreçades a tota l'escola i d'altres que se centren en alguns cursos concrets.