PRESENTACIÓ ESCOLA

L'Escola Magòria es va fundar com a cooperativa d'ensenyament sense ànim de lucre l'any 1968, amb l'objectiu principal d'oferir un ensenyament de qualitat, humanista, científic i partícip dels moviments de renovació pedagògica.

Malgrat els més de 50 anys que han passat des la nostra fundació, Magòria continua mantenint l'esperit que la incità a néixer. Som una escola petita, d'una sola línia, que cobreix l'educació infantil i la primària (des de P3 fins a 6è). Seguim un model d'escola familiar, basada en l'afectivitat, l'educació dels valors, l'atenció al desenvolupament del nen i la nena i el rigor en l'aprenentatge. (Consulteu principis bàsics ). Tenim dos edificis comunicats entre ells, en un hi ha les aules de parvulari, el menjador, la cuina i el gimnàs. En l'altre, les aules de primària. (Consulteu on som? i les fotos de les darreres Activitats o Treballs)

Com que som una cooperativa, tots els treballadors/es (docents o no docents) així com mares i pares han de ser-ne socis/sòcies; això els dona dret a participar en la gestió i administració de l'entitat, ja sigui a través del Consell Rector o de l'Assemblea General. (Consulteu: Escola > Organizació Cooperativa)

En aquesta web volem mostrar-vos com és la nostra escola, qui som els que la portem diàriament, com funcionem, com ens gestionem, què oferim als infants que l'omplen i quin és el resultat de tots aquests esforços.

Si teniu qualsevol suggeriment sobre la web, sobre l'escola, sobre el que sigui, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Per posar-vos al dia sobre l'equip de l'escola del present curs, aneu a Equip Escolar.

Comissió Web de l'Escola Magòria