Festa de benvinguda a P3

El dia 27 de setembre, seguint la tradició de fa uns anys, els pares i mares de P4 i P5 varen organitzar una festa de benvinguda per a les famílies de P3.

 

Cadascú va preparar les seves millors especialitats (pizza, quiche, pastissos, galetes de xocolata blanca...), i els nens i nenes de P4 i P5 van haver de fer un gran esforç per esperar que arribessin els homenatjats sense tocar res.

 

A partir de les sis, el pati de Primària es va anar omplint de cares noves. Els pares i mares varen començar a parlar, primer amb la gent coneguda i, de mica en mica, amb aquells amb qui encara no havien tingut l'oportunitat de coincidir.

 

Els nens i nenes es van llançar de cap al menjar, com si no haguessin berenat mai (la fruita va ser el primer que es va acabar, cosa que tindrem en compte per a altres anys). Més tard, ja començarien a jugar amb els globus, a inspeccionar el pati de Primària i a observar els nous companys, alguns encara des de darrere les cames de mares i pares.

 

Enguany, com a novetat, tenint en compte que la festa coincidia amb les mobilitzacions de protesta contra el canvi climàtic, es va demanar que tothom portés gots de plàstic de casa, per així contribuir a fer la festa més sostenible. Tothom va complir. Sembla que serà ben fàcil implantar aquest petit canvi d'ara endavant per a totes les festes.