Benvinguda a les famílies de P3

Tot just acabat de començar el curs, el 28 de setembre, seguint amb la tradició de ja fa tres cursos, els pares i mares de P4 van organitzar al pati de Primària un berenar per donar la benvinguda a l’escola a les noves famílies de P3.

La idea d'aquesta activitat és acollir les noves famílies perquè des de ben aviat percebin el caliu d’una escola familiar, en la qual un dels principals actius educatius són les famílies dels infants que hi assisteixen.

Aquesta trobada s’aprofita per potenciar la coneixença amb la resta de famílies del parvulari i se les fa partícips d’algunes de les moltes oportunitats per començar a ser-hi presents i participar en el dia a dia de la vida de l’escola: Consell Rector, assemblees, multitud de comissions de treball sobre diferents temes, l’exposició de treballs, el Magotroc i moltes altres activitats que s’organitzen durant el curs. I, com no podia ser d’una altra manera, aquest curs també vam fer una menció especial a la celebració dels 50 anys de l’escola.

Per condimentar la trobada i adequar-la tant a les persones adultes com als infants participants, a més del berenar, les famílies van preparar tallers per pintar cares, un mural de benvinguda i jocs diversos. 

Tot i ser una de les primeres activitats del curs, va ser tot un èxit pel que fa a l’assistència, amb un bon grup de famílies de P3 que van agrair la benvinguda i van valorar molt positivament l’activitat.

Comissió d’Activitats Familiars