Festa de benvinguts

El passat 29 de setembre, seguint amb la tradició de ja fa uns anys, els pares i mares de P4 vam organitzar al pati de Primària un petit piscolabis per donar la benvinguda a Magòria a les famílies de P3.

La idea d'aquestes trobades és que, mentre la canalla s'ho passa d’allò més bé jugant amb globus, amb pintures, o simplement fent l'animal al pati, les persones adultes trobem una estona i un espai per parlar entre nosaltres, conèixer-nos i fer pinya amb els nouvinguts.

Tot molt noble i elevat, sí... però, clar, al final sempre acabem anant a petar allà mateix: berenar como bojos i xerrar com cotorres! Patates, “ganchitos”, galetetes, galetotes, entrepans, pizza, croissants, sucs, Coca-Cola i sobretot un tiramisú espectacular! Només va faltar l’antiàcid de postres. Prengueu-ne nota per a l’any que ve.

És cert que es van organitzar diferents activitats per als infants: pintades de cares, globoflèxia, fer una escultura en comú... però “el moment” de la festa va ser quan la Junta ens va explicar el funcionament de l’escola i ens va engrescar a tothom a participar en les comissions, les assemblees, etc., perquè l’escola la fem entre tots!... I tot en 30 segons!

L’organització va ser a càrrec dels pares i mares de P4, amb la col·laboració de les de P5 i va ser un goig veure tantes famílies participant-hi.

Així que: Benvinguts sigueu tots/es a aquest nou curs! Nens, nenes i famílies de P3!

Joan Tous, pare de P4