XXIII Tarda Literària i mostra de textos

Quan arriba la primavera, és temps de flors, però també de llibres: més literatura que mai.

Per 23è any consecutiu, a l’escola vam celebrar la Tarda Literària, certamen que ens reuneix a tots i totes per donar la rellevància que es mereix a la paraula escrita.

Abans de començar la Tarda Literària pròpiament dita, es va fer el lliurament dels premis MAF 2019. Felicitats a les persones guanyadores i, especialment, a totes les que hi van participar.

Després de la foto de família amb les persones guanyadores, comença l’acte, meravellosament presentat per la Núria i el Gael, de sisè.

Els/les de Parvulari van recitar uns poemes ben enginyosos (i força difícils, a veure si se’l sap...) i a Primària van llegir textos de collita pròpia: nens i nenes de 1r a 6è compartint les seves creacions literàries amb el públic assistent.

A més a més, i amb motiu de la celebració del 50è aniversari de l’escola, al vestíbul de Primària hi havia una mostra de textos que s’havien exposat en alguna de les 22 edicions anteriors. Veritablement, hi ha històries que també fan història.

I, finalment, i no per això menys important, vam poder anar per les aules de Primària a llegir les creacions de tots els nens i nenes de Primària, mil i una aventures que ens portaven a endinsar-nos en cada història.

I ara, amb el certamen finalitzat, us animem a continuar gaudint del plaer de llegir i escriure!