Festa de les Generacions II

Encara amb les emocions del passat dissabte 11 de maig a flor de pell, volem donar-vos les gràcies per la vostra entusiasta i commovedora participació, tant en la part organitzativa com d’assistència.

No tenim paraules per descriure el que vam viure dissabte; només podem dir-vos que ens sentim uns privilegiats per poder compatir moments tan importants amb vosaltres, amb els/les que ens acompanyeu actualment a l’escola i amb les cinquanta generacions anteriors que han contribuït a fer de l’escola un lloc on els nens i les nenes creixin feliços, aprenent a desenvolupar-se en la vida i que els serveixi per guardar un record entranyable per a la resta de les seves vides.

Les imatges parlen per si mateixes, les cares d’il·lusió, de complicitat, d’agraïment, de felicitacions mútues... apareixien constantment durant la festa.

No ens vam comptar, però som més de 1.000 persones les que vam passar per les Cotxeres de Sants una tarda de dissabte per compartir l’emoció de fer 50 anys, amb pastís inclòs.

Els retrobaments entre persones van ser constants, les abraçades, els petons, les fotos, les tertúlies..., no ho podíem imaginar millor.

 

Gràcies, de tot cor, gràcies als que hi sou ara i als que heu fet possible la pervivència de l’escola al llarg dels cinquanta anys.

50 anys: Festa de les Generacions II, 11-5-2019