Exposició de fotos dels 50 anys

Celebrar 50 anys vol dir que ens fem (una mica més) grans, però també ens porta a mirar enrere i veure com hem arribat fins aquí. I amb aquest objectiu hem preparat una exposició de fotos que explica (una mica més) la nostra història, la nostra essència.

Després de remenar entre milers de fotos, digitalitzar-les i fer-ne una tria al més acurada possible, durant quatre tardes, vam ocupar el pati de Primària i la sala que ens havia cedit l’església per a l’ocasió (gràcies, Josep), per a fer un viatge en el temps. Instantànies revelades a 100 x 140 cm (grans com el seu contingut), altres a 70 x 50 cm (petites tampoc eren) i, finalment, dos murals de 3 m de llargària amb nombroses fotografies, ens van portar a descobrir o recordar molts moments que han fet que l’escola sigui on és.

Com cantava en Raimon, “qui perd els orígens perd la identitat”. I no cal dir que la nostra identitat es deu (també) als nostres orígens.

També es diu que una imatge val més que mil paraules. Doncs amb les imatges que vam veure, vam poder compartir moltes més paraules.

A més de nens, nenes, mestres, cuineres, pares, mares, avis, àvies..., van venir persones que han passat per l’escola: alumnes, pares, mares, àvies, mestres..., que també han fet possible que aquest somni continuï sent una realitat. Tot un viatge en el temps a través de la bellesa de la instantània.

Aquestes fotografies tornaran a ser exposades durant la Festa Grossa de les Generacions, que celebrarem el dissabte 11 de maig a les Cotxeres de Sants. Us hi esperem!