La nostra paradeta de Sant Jordi

Quina setmana de Sant Jordi tan activa han tingut els de P5! Tot el que van fer al llarg de la setmana ens ho van ensenyar en una videotrucada molt original diumenge: una posada en comú amb mestres i amics, i una celebració a distància d’aquest dia tan especial.

Però comencem pel principi!

Dilluns, els vam fer arribar unes feines per activar la ment, totes relacionades amb la temàtica: mots encreuats, sopa de lletres, esbrinament de paraules de la llegenda, etc. I els va agradar fer-ho perquè molts dels nens no havien fet mai aquest tipus d’activitat, de manera que ens van demanar que en féssim més... Els de P5 gaudeixen molt amb les lletres i a nosaltres ens encanta! Tot plegat va ser per fer boca d’una setmana plena d’activitats. Vam enviar propostes de vídeo per fer punts de llibre de diferents tipus, per dibuixar amb diverses tècniques una rosa, per fer amb pasta de sal una rosa o alguna cosa relacionada amb el tema i per fer una rosa-llapis fent una espiral de cartolina vermella. També vam anar intercalant vídeos de les altres classes del Parvulari: P3 ens va explicar com fer roses de plastilina i P4 ens va proposar un joc de taula de Sant Jordi, en el qual havíem de seguir un camí fins a arribar al castell.

Per últim, vam pensar que era imprescindible comptar amb una paradeta de Sant Jordi, així que els vam animar que fessin un racó a casa. Molts ho van fer amb ganes i il·lusió i ho van compartir amb nosaltres; vam veure que, com sempre, els resultats van ser molt originals: espases i escuts de pasta de sal, roses de tota mena i de tots els colors, llibres de Sant Jordi i d’altres temàtiques, dracs de plastilina i amb material reciclat... Com sempre, el ventall d’activitats que van fer, més enllà de les proposades, va ser molt enriquidor per a tots i les respostes a tot el que vam enviar van ser fantàstiques.

Les cares dels nostres nens i nenes de P5, botiguers per un dia, va ser el millor de tot... Doneu un cop d’ull a la paradeta de la nostra classe: hi trobareu un recull d’algunes de les fotografies que vam rebre durant aquesta setmana plena de roses, llibres i dracs.