A la granja i al riu

S’apropa el final de curs i és hora de pensar en vacances, sí, però també de pensar en el proper curs. Els grups actuals de 2n i 3r el curs vinent formaran el Cicle Mitjà de l’escola i, per això, és moment de recuperar el contacte directe i compartir jocs i aventures.
Doncs d’aventures, en tenim dues!
Primer, vam fer una excursió a Can Pou, una granja escola on van poder compartir la proximitat amb animals a la qual des de la ciutat no estem acostumats. Va ser una sortida interessant, educativa i lúdica. Fins i tot, vam trobar una liana enmig del bosc i va haver-hi temps de fer un concurs de llançament volador amb liana, al més pur estil de Tarzan!
La segona excursió és la més refrescant de totes, ja que anem a banyar-nos al riu. L’aigua és ben freda, però les ganes de refrescar-se i jugar a l’aigua superen aquest contratemps. I els més científics no paren de trobar animalons del riu. En resum, dues excursions que ens recorden que el curs acaba i que la calor ja és aquí, però que també permeten retrobar-nos amb els companys/es de cicle que ens esperen el proper curs.

2n i 3r - A la granja i al riu (Curs 2014-15)

2n i 3r - A la granja i al riu (Curs 2014-15)

2n i 3r - A la granja i al riu (Curs 2014-15)