PREMIS D'ESCACS

Arriba el final de curs i el moment de les reflexions. Aquest any ha estat molt especial en tots els aspectes. Era la primera vegada que feia escacs als alumnes de segon, i, a més, se’n va augmentar una hora de dedicació als altres cursos. Personalment suposava un repte important no alterar la dinàmica de l’escola ni modificar en excés la resta d’activitats. Amb l’ajuda i la comprensió dels mestres tot ha estat més fàcil.

L’acceptació de l’activitat per part dels nens i nenes de segon ha superat fins i tot les meves millors expectatives. Els alumnes, molt motivats, han treballat i jugat molt bé.
A tercer, com cada any, m’han sorprès les seves ganes d’aprendre i la il·lusió pel joc.
A quart, destacaria la competitivitat que ha demostrat gairebé tot el grup. L’any vinent serà divertit veure la lluita pels trofeus.

Per als cursos de cinquè i sisè queda reservada l’emoció de la lliga. Com cada any, els jugadors més competitius es disputen tres trofeus durant l’últim més del curs. A cinquè, el Guillem López, la Laia i l’Àlex van lluitar per la primera posició fins a les dues darreres jornades. Finalment, el Guillem va aconseguir la primera posició gràcies a un empat amb l’Àlex, el qual s’assegurava així la tercera posició. La Laia, que va guanyar l’Àlex i el Guillem, es va haver de conformar amb una segona posició.
A sisè, destacaria la igualtat entre tots els finalistes. La Berta, que es va classificar per a les finals en l’última ronda, va acabar sent la campiona de sisè. En la segona posició, tenim la Pilar, empatada amb el Martí, el qual al final va ser tercer per pitjor desempat. Igualment convé destacar l’actuació a les simultànies dels alumnes següents: Pilar, Judith, Òscar, Gerard, Unai i Guillem.

Patxi Molinas