TINC UN VOLCÀ

Aquestes últimes setmanes, hem estat duent a terme el projecte dels volcans a la classe d’I5. A partir de l’explicació del conte “Tinc un volcà”, ens vam animar a parlar d’aquest tema tan engrescador i interessant. Amb diferents imatges de volcans reals, jocs motrius al gimnàs, activitats de plàstica, contes i vídeos, hem pogut veure quin tipus de volcans hi ha, les diferents erupcions que poden tenir i la seva estructura.

També, gràcies a tots els materials, dibuixos, llibres i volcans fets a mà que han portat els nens i nenes, hem ampliat els nostres coneixements i hem pogut continuar gaudint d'aquest projecte.

A més, divendres passat, va arribar el moment que tant estaven esperant els infants!: tocava fer erosionar els volcans que havien creat amb fang a l’última classe de plàstica. Per fer-ho, primer vam barrejar bicarbonat de sodi amb colorant vermell, per després afegir-hi vinagre. El resultat va ser tot un èxit! Vam aconseguir fer erosionar i despertar els dos volcans tal com esperàvem.

Tot seguit, us deixem un recull de fotografies sobre el projecte.