PER AL VIATGE DE FI DE CURS

Els nens i les nenes de sisè venem pastissos, sucs, carmanyoles, samarretes i més coses per recaptar diners per al viatge de fi de curs. Els dijous i els dimecres són els dies que venem productes.

Maya

Abans de començar a fer la venda de pastissos, vam anar per totes les classes de l’escola per fer una enquesta sobre quins pastissos els agraden més.

Ariadna Pueyo

El dia de la venda, amb els nens/es encarregats, formem tres grups: uns van a comprar fruita per fer les broquetes, uns altres fan les broquetes i un altre grupet ven els pastissos, tant a Parvulari com a Primària.

També s’han fet els cartells per promocionar-ne la venda (amb ofertes incloses!), i tots junts/es vam redactar una nota informativa per enviar a les famílies de Magòria.

Bernat i Jiang

Anar a comprar fruita i fer broquetes m’ha encantat. He pelat i tallat fruita, que després he enfilat en un pal de broqueta.

Jofre

El passat dijous 22 de setembre vam començar la venda de pastissos. Hi havia molta gent i els pastissos es van acabar ràpidament. Hi va haver gent que va demanar les receptes dels pastissos que havíem preparat!

Martina, Júlia i Ariadna Peiró

Hem creat un document Excel per fer seguiment dels diners que anem recollint (sempre restant-ne les despeses, és clar). De moment, amb els dos primers dies de venda, hem acumulat uns beneficis nets de 384 euros!

Esperem que mai s’acabi, tant les famílies com nosaltres continuarem amb ganes de més pastissos!

Pol Bretones