RECOLLIDA DE JOGUINES

Aquest any sisè ha liderat i organitzat, juntament amb l’ONGD Alkària i els Bombers Solidaris, un projecte de recollida de joguines a l’escola per a la campanya de Nadal.

L’escola ja fa temps que col·labora amb aquestes dues entitats, però aquest projecte ens va fer especial il·lusió. Entre totes i tots vam fer possible que cap infant es quedés sense joguina i, gràcies a la gran participació, vam aconseguir omplir, de gom a gom, una furgoneta sencera amb gairebé 250 joguines! Joguines que ben segur van treure, com a mínim, 250 somriures a nens i nenes d’arreu de Barcelona.

A part d’aquest projecte, sisè ha pogut gaudir també d’unes sessions amb en Xavi (fundador de l’ONGD Alkària), amb les quals els nens i nenes han après i descobert, entre altres coses, com funciona una ONG des de dins, qui en són els responsables, qui fa possible aquest tipus d’organitzacions i com porten a terme tots els seus projectes. A més a més, han pogut conèixer la seva història des dels inicis i com ha anat creixent i evolucionant fins ara.

Moltes gràcies a totes i tots per la vostra solidaritat i sobretot, gràcies, Xavi, per deixar-nos participar en projectes tan gratificants i bonics com el d’aquest any!