SANT JORDI

Un any més arriba l’esperada diada de Sant Jordi i, durant una setmana, les tres classes de Parvulari se centren en aquesta celebració, fent activitats de tota mena.

Les nostres mans s’han enfortit elaborant roses amb tècniques diferents, punts de llibre originals i personalitzats i alguns dracs que treien foc per la boca!

Els infants de l’escola han viscut amb il·lusió tots els preparatius i, és clar, han donat especial importància als contes i històries en aquesta setmana. Cadascú va portar 2 o 3 contes de casa que va compartir amb els seus amics de classe a la biblioteca especial de Sant Jordi i no tan sols això, també van triar el seu preferit i el van explicar als amics.

Aquest any, el taller dels contacontes va anar a càrrec de les mestres que, durant diverses sessions, van anar a les altres classes a explicar un conte i, fins i tot, van fer una petita activitat a partir de cada història explicada.

Ha estat una setmana intensa i plena de coses a fer i el tancament va estar a l’altura tot mirant contes en un ambient inigualable: la natura. Vam anar al parc i alguns van jugar a dracs que salvaven cavallers, santes Jordines que lluitaven, dracs mandrosos, princeses valentes i altres personatges inspirats en les llegendes alternatives que hem estat escoltant i mirant al llarg de la setmana.

Visca la diada de Sant Jordi!