COLÒNIES ESPECIALS

La setmana de les “Colònies especials” va arribar carregada d’activitats i sortides que els nens i nenes de Parvulari van rebre amb moltíssima il·lusió. Podeu fer click a cada dia de la setmana per veure les fotos corresponents.

 

Dilluns vam fer una parada a “L’hort de Montjuïc”, la fruiteria del Diego (un pare de P3) per comprar fruita de temporada. Que bona la síndria, el meló, les cireres, el mango i tot el que vam comprar i tastar al taller de fruites... Ara sí que teníem força i energia per encarar la setmana! Després, mans a l’obra: taller de samarretes amb pinzells, pintura i imaginació.

 

Dimarts va ser el dia de posar-nos a prova: vam fer la gimcana de superherois i superheroïnes... tota una sèrie de proves i jocs cooperatius d’agilitat en els quals anàvem aconseguint parts de la nostra roba: la capa, la medalla i la màscara... gairebé llestos!

 

Dimecres va ser superemocionant: vam a anar a passar el dia a Can Pere, la casa de colònies. Vam arribar molt cansats a la tornada perquè no vam parar visitant les gallines, els conills, els cavalls, jugant al camp de futbol, a l’espai de les cabanes d’indis... Un dia inoblidable!

 

Dijous va estar carregat de diverses activitats: taller de collarets i polseres, jocs d’aigua, activitats de moviment... i a la tarda van fer una classe d’aeròbic infantil amb la Mariana, la monitora de P3!

 

Amb el divendres va arribar el tancament de la setmana, i el que havia de ser una sortida normal al parc es va convertir en l’escenari d’un gran esdeveniment: vam trobar una nota que ens va guiar fins a unes pedres precioses que, a sobre, eren màgiques!

Amb tota aquesta emoció, va arribar la tarda, amb la discoteca i la desfilada de les colònies, ballant i cantant, això sí, equipats amb les nostres gales de superherois i superheroïnes!