Xocolatada Solidària 2020

La Xocolatada Solidària va prenent força a tot arreu. La idea és tan senzilla com eficient: transformar un berenar qualsevol en una activitat solidària, compromesa i divulgativa. El càncer suposa una batalla que cal afrontar i combatre, i encara més quan es tracta de càncer infantil. Actualment, a Espanya hi ha uns 1.200 casos diagnosticats que cal tractar de la millor manera. Des de l’Hospital Sant Joan de Déu, es va proposar una iniciativa per tal de recaptar fons a favor de la investigació i l’atenció a nens/es amb aquest problema.

L’any 2018 es va iniciar la campanya per primer cop, el 2019 ens hi vam adherir des de l’Escola Magòria, i el 2020 ja tenim el rodatge per continuar participant en aquesta iniciativa solidària molts anys més.

Novament, el carrer Montfar (davant del Centre Cívic Font de la Guatlla) es va tornar a omplir de gent, la majoria de l’escola, però també del barri. Cues de persones per fer un berenar dels que no solament omple la panxa. Gràcies a la complicitat dels assistents, vam recollir 700 €, que han anat íntegrament a l’Hospital Sant Joan de Déu.

La iniciativa és feina de molta gent, però volem agrair especialment les nostres sensacionals cuineres per fer una xocolata per llepar-se els dits, les mares i els pares que van estar atenent la “clientela” amb un somriure i, sobretot, la Carme, mare de l’escola que lidera aquesta iniciativa. Gràcies!

Com vam dir l’any passat, tot un èxit. I l’any vinent, encara més!