Presentació de curs

Arrenquem un nou curs amb la il·lusió de sempre i energies renovades com mai. Després de l’experiència viscuda durant el curs 2020-2021, amb la pandèmia marcant el dia a dia a força de protocols i mesures, afrontem el nou curs amb una dinàmica molt similar, si bé les mesures són ja una mica més flexibles.

Després de l’estiu, és hora de retrobar-nos (al pati, amb higiene de mans i mascareta) famílies i personal de l’escola. És hora de posar-nos al dia sobre com plantegem aquest curs 2021-2022. Més enllà de la COVID, celebrem el bon desenvolupament que vam tenir al curs anterior, descobrim les novetats en la millora de les instal·lacions i l’equip que enguany conduirà l’escola.

Cal destacar dos aspectes:

En primer lloc, aquest estiu hem renovat la xarxa wifi de tota l’escola i hem condicionat cada espai per garantir el millor ús de la tecnologia. Això ha estat, en gran manera, mèrit d’un pare de l’escola (professional en la matèria) que ha deixat hores i suor d’agost en benefici de l’escola. Moltes gràcies, Max!

En segon lloc, cal destacar uns canvis en el personal de l’escola. L’Anna deixa l’escola i Barcelona per fer vida de poble a l’Alt Empordà, i serà substituïda per la Nàdia. Anna, et desitgem el millor.

L’Amada se’ns jubila i entra al seu lloc la Paula, com a mestra de 5è i 6è. Malgrat la seva aparent joventut, l’Amada arriba a una jubilació ben merescuda. A gaudir-ne!

I també comptem amb la baixa temporal de dues mestres que es van quedar embarassades i aquest any tindran altra feina, la Laura i l’Andrea, que seran substituïdes per la Patri i la Berta respectivament. Dues marasses que segur que ompliran de somriures les criatures que esperen.

Cada any, presentació de curs. Cada any, retrobament i novetats, i així esperem continuar molts anys més.

Molt bon curs 2021-2022!