COLÒNIES PRIMÀRIA 2022

Diuen que al tercer cop no falla, i així ha estat. Després de dos anys sense colònies a la natura, enguany vam poder tornar a Castell de l’Areny per gaudir d’uns dies de muntanya i convivència que tant hem trobat a faltar per la pandèmia.

Vam viure les colònies en un format diferent de l’habitual: cinc dies (no els vuit que tant ens agraden) d’aventures inoblidables i emocions irrepetibles. Vam prioritzar el contacte directe amb la natura i, sobretot, el retrobament entre tots els cursos de Primària. Per fi, el format bombolla va desaparèixer i vam recuperar la proximitat i la convivència entre totes les persones que formem l’escola: nens, nenes, mestres, monitors/es, cuiners/es... Quines ganes que teníem de recuperar les abraçades, els petons de bona nit i els grupets de nens i nenes de diferents cursos, barrejats i còmplices de tot allò que vam viure durant cinc dies a Castell de l’Areny.

Al tercer cop no falla. Ara només cal desitjar que l’any que ve puguem recuperar les colònies en el seu format complet. Castell de l’Areny ens espera el proper mes de maig! Mentrestant, recordarem aquests dies tan inoblidables i al més pur estil de Magòria. Visca les colònies!