Amb el Banc dels Aliments

Aquest any no podem celebrar el Dissabte Gran que vam estrenar el curs passat i que tant ens va agradar; ens perdem una jornada plena de convivència i participació. Qui ho havia de dir, fa just un any que les noves mesures ens portarien al distanciament i als grups reduïts.

Una de les activitats del Dissabte Gran és la cursa solidària, a favor d’aquelles persones que no poden omplir els plats de menjar. Persones de totes les edats corrent juntes a favor d’una bona causa. Com que encara estem en pandèmia, la cursa tampoc no la podem fer, però... i la recollida d’aliments?

El Banc dels Aliments ha organitzat, com cada any, el Gran Recapte, una mobilització ciutadana a benefici dels més desafavorits. Si bé la logística del Gran Recapte també s’ha hagut d’adaptar a les mesures COVID, cada any recullen grans quantitats d’aliments.

Des de l’escola, hem aportat el nostre gra de sorra fent una Recollida d’Aliments per contribuir en aquesta bona causa. Mantenint el format bombolla del dia a dia, hem treballat el problema de la pobresa alimentària per cursos i hem recollit productes a cada classe durant tota la setmana del 14 al 18 de desembre.

La resposta ha estat meravellosa. Veure cada matí nens i nenes carregats d’aliments per a qui més ho necessita és una experiència enriquidora i educativa que deixa empremta.

Prop de 400 kg de solidaritat han partit de l’escola amb destinació al Banc dels Aliments. No ens queda res més que dir: Gràcies!