El curs de la COVID

El dia 14 de setembre arrenquem un nou curs, un curs carregat de la il·lusió de sempre, però també d’una incertesa com mai, la que ens porta la maleïda pandèmia de la COVID-19.

Comencem una aventura que condiciona el dia a dia de l’escola i de les nostres vides en general, però és un curs que volem afrontar amb el compromís i la confiança que marquen la línia de l’escola.

Són diverses les comunicacions que esteu i anireu rebent, i les anem recollint a la web de l’escola per tal de facilitar la vostra consulta en qualsevol moment.

Aquí teniu els documents que us estem enviant per explicar com plantegem el començament del curs 2020-2021, marcat per la COVID.

Com ja sabeu, podeu contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte o qüestió,  a través del correu electrònic o bé trucant al telèfon de l’escola (93 423 65 74).

Presentació del curs 2020-2021

Cada any ens trobem, abans de començar el curs, per explicar-vos les línies generals que tractarem i per presentar-vos l’equip que acompanyarà els/les vostres fills/es en aquesta nova aventura.

Malauradament, enguany no podem gaudir d’aquesta trobada carregada de novetats, abraçades i bons desitjos. Per això, us hem preparat aquest vídeo, on expliquem les mesures que haurem de mantenir, les línies mestres que seguirem i la composició de l’equip escolar que us acompanyarà en tot moment.

Ens agradaria mantenir les abraçades i el contacte directe, però la pandèmia ens obliga a posposar-ho fins que sigui possible.

Aquí podeu veure el vídeo que us hem preparat.

I sobretot, ja ho sabeu, estarem atents/es a tot allò que calgui i podeu contactar amb nosaltres per a tot allò que necessiteu.

La maleïda pandèmia ens posa pals a les rodes, però no ens treu embranzida per desitjar-vos un molt bon curs 2020-2021!