Tallers de Nutrició

Fa uns anys va venir la Mireia Anglada a fer una xerrada sobre el món de la nutrició, com mengem i com mengen els nostres nens i nenes. El taller va ser un èxit, i ens vam quedar amb ganes de més.

La Mireia Anglada és una prestigiosa nutricionista, xef d’alta gastronomia, experta en medicina xinesa, naturopatia i coaching nutricional. Membre d’Ecochef España i divulgadora de les últimes investigacions en alimentació saludable a través de seminaris impartits juntament amb especialistes de la salut.

El dimarts 11 de febrer va tornar a venir a l’escola. El taller va resultar molt interessant, tant que ens vam quedar amb massa ganes de més i la vam convidar de nou. El dimarts 3 de març vam fer un nou taller, una continuació del que havia quedat pendent i una exposició magistral que va agradar a tothom. Bé, exposició magistral amb alguns exercicis participatius que van fer moure el cos i la ment.

Una vegada més, gràcies, Mireia, per la teva claredat a l’hora de tractar un tema tan complex com quotidià. Vam prendre bona nota de les teves recomanacions i t’esperem en una nova edició que tan de debò que sigui aviat.