Presentació del curs 2019-20

Cada any emprenem el nou curs amb una reunió prèvia, punt de trobada per explicar-nos les vacances, omplir-nos de petons i abraçades i explicar les novetats del curs.

Enguany la reunió tenia un caire especial. Després d’un curs passat carregat d’actes de celebració dels nostres primers 50 anys, aquest cop el protagonisme el tenia la renovació que hem fet a l’escola aquest estiu. Parvulari i (sobretot) Primària han passat un estiu intens, renovant infraestructures i mobiliari. Parets, sostres, terra, lluminàries, escales, les tan esperades finestres, mobles de les classes...

Després d’aprovar el pla de millores a la darrera assemblea de socis i sòcies (pares, mares, mestres i treballadors/es de l’escola), l’Escola Magòria ha adquirit un aire nou.

La reunió de presentació també va servir per explicar aquestes millores i poder-les veure tot passejant per cada racó dels dos edificis.

Si ja estàvem contents/es de la feina feta, l’entusiasme de pares i mares va donar encara més valor a l’esforç que hem dut a terme.

Queden algunes coses per enllestir, però l’escola s’ha renovat per dins i per fora, i això ens fa sentir encara més vius.

Feliç curs 2019-2020!