Presentació del curs dels 50 anys

La “tornada a l’escola” és una expressió que tothom ha dit en alguna ocasió, representa el retorn al dia a dia, fem camí després de la muntanya russa de l’estiu. Amb la pell morena i les cares descansades, reprenem el ritme a l’escola, i cada any ens trobem uns dies abans de començar el curs amb pares i mares per explicar les novetats i veure’ns en un ambient proper i distès.

Cada any presentem el curs a inicis de setembre, però aquest 2018-2019 és un curs especial per a tots i totes. Celebrem els nostres (primers) 50 anys d’escola. Sí, sí, mig segle de vida a l’escola Magòria. Enguany gaudirem de moltes activitats per celebrar aquesta efemèride, i vam començar obrint el teló i mostrant el logotip que hem creat especialment per a l’ocasió (dissenyat pel David Silva). El sol de Magòria en fa 50!

Volíem celebrar aquesta trobada al pati de l’escola, amb música, llums de festa major, coca i cava. L’esdeveniment s’ho mereixia, però la pluja va tornar a aparèixer en el pitjor moment. Vam fer la reunió al menjador, amb més calor de la desitjada, però amb les mateixes ganes de gaudir d’aquest curs especial ja des del primer dia.

Moltes felicitats, Magòria!