Presentació de curs 2017-2018

Un nou curs comença, el retrobament amb pares, mares, mestres, cuineres i tot l’equip de l’escola ja és aquí. Aquesta reunió serveix, bàsicament, per a això, retrobar-nos, i també per conèixer les novetats d’enguany, donar la benvinguda a les noves famílies de l’escola...

Si bé vam voler mantenir el format de l’any passat, amb l’estrena de l’estimada porta que comunica els dos edificis, i fer la reunió al pati de Primària, la pluja també va voler venir, amb la qual cosa vam haver de canviar d’espai i anar al menjador de l’escola.

Allà el Jaime va donar la benvinguda a tothom, va facilitar les línies mestres d’aquest nou curs i va presentar l’equip d’administració, el de cuina i el pedagògic. Les novetats van causar furor i les no novetats, també. De manera espontània, la sala s’anava omplint d’aplaudiments a mesura que anava anomenant el personal de l’escola. El Dani va donar a conèixer l’equip de monitors/es de menjador i, tot seguit, la Tatiana, que s’estrena com a presidenta de la Cooperativa, va explicar la importància de participar en la Junta i en les dinàmiques de l’escola. En el seu discurs, també va retre un petit homenatge a la Bianca, l’anterior presidenta, que va representar l’escola durant els darrers nou anys. Una vegada més, moltes gràcies, Bianca.

La reunió va acabar amb coca i cava per  fer un brindis i xerrar una estona tots plegats.

Un any més, l’escola comença amb novetats apassionants i l’energia de sempre.

Que comenci l’aventura 2017-2018!