Casals d'estiu 2018

Un any més, l’Escola Magòria promou dos casals d’estiu per als seus nens i nenes.

 

Casal Joan Miró-eEixample: 

Ens proposa un munt d’activitats separades per edats. Per als més petits, un casal de motricitat i joc, amb jocs lúdics, tradicionals, esports i manualitats. Per als mitjans i grans, un casal multiesport i de joc, en què es treballaran esports col·lectius, esports lúdics, activitats coreografiades i patinatge.

 

Casal La Muntanyeta:

Enguany aquest és l’eix d’animació de totes les activitats lúdiques que es plantegen, totes adaptades a les diferents edats: “Màgia, bruixes i bruixots!”

La Bruixa Morgana, la primera setmana, es posa en contacte amb els nens i nenes del casal per proposar-los entrar a l’escola de bruixes, bruixots i mags. Els explicarà que calen aprenents per escampar la Il·lusió i la Màgia de colors pertot arreu, per tal que la màgia negra mai guanyi. Cada infant tindrà el seu llibre dels secrets i de la il·lusió que anirà completant amb proves que haurà de resoldre cada setmana...

Tota la informació que necessiteu sobre torns, preus, ajuts a les famílies, normativa del casal i procés d’inscripció la trobareu a continuació:

WEB Casal Joan Miró

WEB Inscripció online Casal La Muntanyeta