Expo 2017

Un any més, desembre ha portat l’Expo a l’Escola Magòria. I un any més ha estat tot un èxit gràcies al treball i esforç dels nens i nenes de l’escola, i a la implicació i la generositat de pares, mares, exalumnes i d’alguns avis i àvies que han dedicat incomptables hores de treball creatiu. Com sol ser habitual, la participació ha estat molt alta i els nens han vist orgullosos com amics i familiars formaven part d’aquesta gran iniciativa.

 

Aquest any, l’equip de parvulari s’ha encarregat de guarnir el menjador i convertir-lo en un bosc encantat ple de personatges fantàstics.

Primer i segon ens ha permès endinsar-nos en la selva convertint la classe de P4 en un laberint de frondosa vegetació que amagava bèsties i bestioles.

Al gimnàs, els de 3r i 4t han aconseguit construir un viver europeu interactiu que ens introduïa en la cultura, la identitat i les tradicions europees.

Finalment, P5 es va convertir en un espai on es repassava la vida i obra d’algunes de les dones que han canviat la nostra història i la visió que tenim del món. Un homenatge a algunes dones que van canviar la història.

Com ja sabeu, aquest ha estat el segon any que tenim la porta nova, cosa que ha facilitat el treball de tothom i, a més,  ha ajudat a acabar de consolidar el bar dels nens i nenes de sisè al pati.

Finalment, la cloenda va anar a càrrec de la Colla de Diablons de l’Esquerra Infernal, que van tenyir el cel del barri de la Font de la Guatlla de foc, guspires i llum.

Gràcies un any més a totes les persones que heu format part de l’Expo, la gran festa de l’escola.

Fins l’any que ve!