“L’Arbre dels Follets”

Coincidint amb el tema de l’Expo de Parvulari (el bosc encantat), des de la Comissió d’Activitats Familiars, es va organitzar el passat 9 de desembre la sortida a l’Arbre dels Follets a Sant Esteve de Palautordera, tot just tocant a l’entrada del Parc Natural del Montseny.

Unes quantes famílies de l’escola ens vam endinsar en l’entranyable jardí de l’Esther i el Nartxi, de la companyia Txo Teatre de Titelles. Sota un gran arbre, vam descobrir el món màgic d’un antic poblat de follets i vam poder observar la seva vida quotidiana: el forner amassant i enfornant unes fogasses de pa, la castanyera torrant castanyes, el dormilega fent la migdiada… mentre el telefèric rodava sense parar carregat de menairons que als infants deixaven bocabadats.

Un cop visitat el poblat, en un acollidor teatre al costat mateix de l’arbre, vam poder gaudir d’un divertit espectacle de titelles per tancar una màgica experiència que ens va deixar a tothom, follets, infants i famílies, encantats i preparats per a l’Expo d’enguany.