Presentació de curs

Donem el tret de sortida al curs 2016-2017, la cursa està en marxa. De mica en mica els corredors anem prenent posicions i tots esperem i confiem arribar a la meta a tota màquina. I una bona manera d’arrencar la cursa és retrobar-nos en una reunió en què l’objectiu principal és aquest, retrobar-nos. I conèixer les novetats d’enguany.

Aquesta no ha estat una reunió de presentació qualsevol, sinó una trobada ben especial. Durant l’estiu hem pogut realitzar una petita obra carregada de gran simbolisme i, sobretot, de grans possibilitats. Finalment, hem pogut obrir la porta que comunica els edificis de Parvulari i Primària, edificis separats per un simple mur fins ara, i que a partir d’ara facilita la comunicació, el confort i l’accessibilitat als diferents espais de l’escola.

Arribar a obrir aquesta connexió ha costat 30 anys de negociació, i per això vam voler celebrar i compartir el bon desenllaç de tanta llarga espera d’una manera especial. Vam convocar les famílies de l’escola al pati de Primària en un format especial (normalment fem aquesta reunió al menjador), llums de festa major anunciaven que la cosa prometia, i una nova escala conduïa a una porta encara tancada. El Jaime (com a director de l’escola) va donar la benvinguda i la Bianca (com a presidenta de la Cooperativa) va tancar el moment de presentacions amb un emotiu discurs explicant aventures i desventures per arribar, finalment, a obrir la tan desitjada porta.

Un cop inaugurada oficialment, música, cava i coca per a tothom! Les cares de felicitat per haver assolit aquest petit gran repte es veien en tothom: pares, mares, mestres, cuineres, secretàries..., fins i tot algun antic pare va venir per celebrar amb nosaltres la bona nova.

El curs ha arrencat un any més, però aquesta vegada amb un afegit especial que, ja des del primer dia, ens permet gaudir dels avantatges. Bon curs a tothom!