Colònies Primària 2017

De vegades pot costar entendre que una escola marxi tants dies de colònies.

–Vuit dies? –pot dir algú.

–El cap de setmana, també? –pot pensar un altre.

Doncs sí, marxem tots aquests dies, mobilitzem l’escola sencera, carreguem fins a dalt una furgoneta de material, ocupem Castell de l’Areny en el sentit més literal de la paraula, preparem les activitats, portem els nostres monitors/es per treballar conjuntament amb els/les mestres, i fins i tot portem l’equip de cuina!

I parlant de monitors/es i cuiners/es, enguany la majoria eren exalumnes de l’escola. Per a molts d’ells, ha suposat tornar a reviure, amb uns altres ulls, des d’una nova perspectiva, les tan recordades colònies. Ara bé, els ulls transmetien la mateixa felicitat, que els transportava a quan van venir de nens a les colònies. A tots ells/es, gràcies per venir, ha estat un plaer tornar-vos a tenir a casa.

 

Perquè, ja se sap, des que arribem allà... energia! Excursions, pícnic tots junts, gimcana, tallers, tardes boges, nits també una mica boges a la disco, fem una revista, un concurs literari, racons de lectura, manualitats... i, sobretot, convivència, plena convivència.

Nens i nenes de tots els cursos jugant i compartint moments inoblidables, relacionant-se amb mestres, monitors/es i cuiners/es, que els acompanyen de sol a sol.

Veritablement, les colònies de Magòria potser no són les més habituals, però sobretot resulten úniques. I si no, pregunteu als seus protagonistes com s’ho han passat.

2016-2017 Colònies Primària 17 Destí: Castell de l'Areny