Tarda Musical 2015

La Tarda Musical és una d’aquelles dates assenyalades dins del calendari magorià. Tots els nens i nenes de l’escola es preparen el seu tema, dins d’un repertori ben variat i carregat de qualitat.
La tarda comença amb el lliurament del premis del tradicional concurs de fotografia MAF 2015, els premis del públic i del jurat eren una incògnita fins a aquell moment. A més, hi ha el premi especial Paco Elvira, en record d’aquest gran fotògraf i expare de l’escola que ens va deixar el 2013. Gràcies a tothom per participar en aquest concurs made in Magòria i felicitats a les persones guanyadores. L’any vinent, més.
Després de la foto de grup amb els guanyadors del certamen MAF 2015, arrenca el que pròpiament entenem com a Tarda Musical.
Enguany el fil conductor gira al voltant del món del menjar, una temàtica que gaudeix d’un ampli ventall de propostes que vam haver de seleccionar per així assaborir una mica dels millors plats musicals. De cançons infantils a d’altres d’adults, de peces en català i castellà a d’altres en anglès, de cançons populars a d’autor, fins i tot alguna de televisiva!
La novetat d’aquesta Tarda Musical se l’enduen tres persones: el Fèlix, l’Imma i el Sergi. El Fèlix i l’Imma són pares de l’escola, professionals de la música, que en moltes ocasions han ajudat la Maria (la nostra gran mestra de música) en allò que ha fet falta. Aquest és el seu darrer curs a l’escola, la petita Júlia s’ha fet gran i marxa cap a l’ESO. Com a agraïment a tots aquests anys, s’han ofert a tocar en directe cada una de les músiques que acompanyen els nostres petits artistes. L’Imma al piano, el Fèlix al clarinet i la guitarra, i el Sergi (el seu nebot) a la percussió, tot a punt per començar. Música variada, de qualitat i, a sobre, en directe. Què més podem demanar?
De P3 a 6è, ens interpreten de meravella les seves propostes, quin nivell! Els aplaudiments omplen el pati després de cada actuació i el silenci s’apodera de l’espai per escoltar la propera peça. Cada plat és assaborit fins a l’últim ingredient, mmm...
Cada actuació se sent de meravella i això és mèrit d’una altra persona que va associada a la Tarda Musical, el Ferris Aromí, pare de l’escola i tècnic de so professional. El nostre maître de la taula de mescles que dóna entrada a cada veu i instrument, buscant la màxima harmonia. Gràcies per tot i més, Ferris!

La Tarda avança i és hora d’acomiadar-nos, però abans de marxar, tothom crida i ovaciona un nom propi: Mariiiaaa, Mariiiaaa..., la nostra xef de la música recull l’agraïment de tots aquells que hem pogut gaudir d’una tarda musical memorable, carregada amb el millor menú que podríem assaborir.
Bravo i mil gràcies, Maria!

4 PRIMER.mp3

Primer

5 SEGON.mp3

Segon

6 TERCER.mp3

Tercer

7 QUART.mp3

Quart

8 CINQUÈ.mp3

Cinquè

9 CINQUÈ INSTRUMENTAL.mp3

Cinquè - Instrumental

10 SISÈ INSTRUMENTAL.mp3

Sisè - Instrumental

11 SISÈ.mp3

Sisè