MAF 2014

Dins de la Setmana Cultural, plenament consolidada, el concurs MAF 2014 va tornar a ser un èxit de participació, tant en la presentació de fotografies com en les votacions del públic. Cal dir, però, que enguany la quantitat i la qualitat de les fotografies va baixar una mica. Mantenim un nivell alt, però ja sabeu que ens agrada anar cada dia a més.
Després d’un minuciós procés de recompte de les 334 paperetes dipositades a l’urna de votacions (restant-ne 46 que no eren vàlides), arriba l’hora de la veritat, i 110 fotografies entren en concurs per veure quina és la seleccionada per a cada una de les cinc categories en joc. Aquestes votacions formen el Premi del Públic. Gràcies a tothom per la vostra complicitat i bon gust.
A més a més, el Comitè Organitzador del MAF ha estat deliberant sobre quina fotografia era la seleccionada dins de cada categoria. Aquesta selecció forma el Premi del Jurat. La deliberació no ha estat gens fàcil.
I enguany presentem el Premi Paco Elvira, un premi especial que recull la fotografia més valorada per part del Jurat, independentment de la categoria a la qual s’havia presentat. Ja sabeu que amb aquest premi volem retre homenatge a un antic pare de l’escola, reconegut professional de la fotografia, que malauradament ens va deixar el curs passat.

Les fotografies guanyadores del sisè concurs MAF 2014 sobre fotografia a l’Escola Magòria, han estat:

CATEGORIA “EMOCIONS”

Premi del Públic: Si em moc, te’n vas (2), de Rafa Barrachina
Premi del Jurat: Gana, benestar i plor (26), de Ramon Casas

CATEGORIA “JUVENIL”

Premi del Públic: Tauró vegetal (12), de Noelia Garreta
Premi del Jurat: El fòssil del meu germà (25), d’Unai Lejardi

CATEGORIA “COLOR”

Premi del Públic: Petit aquari (7), de Marta Bas
Premi del Jurat: Toc, toc (8), d’Irene Elorza

CATEGORIA “INFANTIL”

Premi del Públic: Happy Model (1), de Lidia Henderson
Premi del Jurat: Amunt i avall (6), de Blai Lejardi

CATEGORIA “RETRATS”

Premi del Públic: Ingravetat (10), d’Omar Sherzad
Premi del Jurat: Primavera (15), de Tatiana Soler

PREMI ESPECIAL “PACO ELVIRA”

De la categoria Retrats: Encants de l’Expo (16), d’Irene Elorza

Volem felicitar les persones guanyadores, però també (i especialment) totes aquelles que hi han participat. Sense aquesta complicitat, el concurs MAF no seria possible. També volem agrair la col·laboració de totes aquelles persones que fan possible que el concurs MAF es pugui celebrar.
Visca el MAF, visca la Setmana Cultural i... Visca Magòria!
Gràcies a tothom i fins aviat,

Comitè Organitzador MAF 2014