EXPO 2013

Acaba el trimestre i un any més arriba la tan desitjada Expo de Magòria. Enguany l’escola es vestia de gala, ja sigui per entrar a una granja (Parvulari), viatjar al món dels contes (CI), viure el cinema des de dins (CM), o bé gaudir del còmic (CS). I sense oblidar els minuciosos treballs de sisè, murals d’història antiga i treballs de recerca d’anglès (Amazing animals). Qui volia berenar o prendre alguna cosa, cap al terrat!, on els de sisè van muntar la paradeta per recollir fons per al viatge fi de curs.

La festa va ser tot un èxit i va acabar, com mana la tradició, a cop de tabal. Els tabalers de Magòria entraven sobtosament a l’Expo per anunciar la traca final, el correfoc dels Diables de Magòria. Una fi de festa que arrodoneix el que representa l’Expo, llum, vida i emocions.

Tot això no seria possible sense el treball de nens i nenes, i la tenacitat de l’equip de mestres; però no ens enganyem, l’Expo és obra de tots. La complicitat de pares, mares, avis, exalumnes, cuineres, secretàries..., és el que dóna cos i força a la nostra festa més emblemàtica. Un any més gràcies a tothom per tornar a fer possible el somni.