III Setmana Cultural

La Setmana Cultural es va consolidant com una proposta ludicocultural de gran acceptació entre les famílies de l’escola, les quals cada any participen en major nombre en els actes que es programen.

En aquesta ocasió el programa que es va desenvolupar és el següent:

El dilluns 22 d’abril, es va celebrar la tradicional Simultània d’escacs; tots contra Patxi Molinas, el mestre d’escacs de l’escola; després de dues hores entretingudes i després de vèncer gairebé a tots els participants, un nen va aconseguir guanyar el Patxi, fet que demostra el bon nivell dels nostres infants i com resulten de profitoses les classes del Patxi. Enhorabona a tots.

El dimarts 23 d’abril, es va inaugurar la cinquena edició del MAF (Magòria Aplec Fotogràfic). Concurs de fotografia obert a adults i nens en diverses categories que va ser un èxit de participació, malgrat que la qualitat de les fotos (sent bones) no va ser tan alta com en altres edicions. A l’hora de fer fotos oblideu-vos dels mòbils! Els nens i nenes de sisè van vendre roses durant el dia per al seu viatge de fi de curs i també samarretes solidàries de l’ONG Alkaria per ajudar a l’escolarització dels nens d’Afanour al sud del Marroc.

El dimecres 24 d’abril, el concert a càrrec de Colors Band, grup musical format per nois i noies amb discapacitat intel·lectual, que interpreten cançons dels Beatles, sota la tutela de la Fundació Pedralbes. Actuació energètica i emocionant que va fer que tots vibréssim amb l’entrega i l’entusiasme dels músics.

El dijous 25 d’abril, la tradicional Tarda Literària, que ja va per la seva XVII edició i ens commou com el primer dia. Les obres seleccionades llegides pels seus autors van enlluernar el nombrós públic. Els petits de Parvulari van posar la nota entranyable i després es va poder fer un recorregut per les classes de Primària, on estaven exposades les obres de tots els nens i nenes. Una tarda inoblidable.

El diumenge 28 d’abril, la sisena edició del Magotroc. Fira d’intercanvi que també s’està convertint en un clàssic, en aquesta ocasió amb més assistència i participació que mai. El comerç just, el reciclatge, l’intercanvi d’objectes per donar-los una segona vida, la solidaritat, la col·laboració de tots aportant el nostre gra de sorra per aconseguir una societat més justa, són els trets distintius del Magotroc.
Tallers de manualitats, parades solidàries, consells gastronòmics van completar un matí festiu i de trobada.

Durant tota la setmana van estar actives les biblioteques de classe (Racó del Llibre) a Primària, amb llibres aportats pels nens i nenes, i la Biblioteca Escolar a Parvulari, un racó on poder seure amb els nens a passar una estona agradable fullejant els llibres.

Un any més la Setmana Cultural ens ha fet viure més de prop l’escola, conèixernos millor i comprometre’ns de cara al futur amb noves edicions, esperem que durant molt anys.

Escacs

MAF i Sant Jordi

COLORS BAND

Tarda Literària

MAGOTROC