CASTANYADA 2012

Un any més celebrem la festa de la Castanyada: com ens agrada gaudir d’aquestes tradicions! Cadascú treballa aquesta jornada a classe, i divendres ho celebrem tots junts, de P3 a sisè, al pati de Primària.

Els nens i nenes de parvulari van preparar uns exquisits panellets per llepar-se’n els dits. Felicitats, petits cuiners! Pel que fa als nens i nenes de Primària, cada classe va preparar una activitat per a la resta. Primer va preparar el joc de l’acrobàcia amb la castanya i cucurutxo. Segon va fabricar una boca que menjava castanyes, a la qual calia fer molta punteria. Tercer va presentar unes bitlles i organitzaven aquest joc tan popular. Quart deixava anar la imaginació: a partir de castanyes, plastilina, escuradents..., es tractava de construir cadascú la seva figura. Cinquè dinamitzava els clàssics llançaments de penalts a una petita porteria. Finalment, sisè va oferir una sessió de maquillatge, creativa i, també cal dir, ben feta.

Un any més vam gaudir de la festa de la Castanyada al pati de Primària amb música de tota mena, sense oblidar les cançons i danses pròpies de la castanyada.