PRESENTACIÓ DEL CURS 2024-2025

El passat 5 de setembre, just abans que arrenqués el nou curs, va tenir lloc la tradicional reunió de presentació. Una bona manera de retrobar-nos pares, mares, mestres, cuineres, secretàries... després de les vacances. I una manera de conèixer les novetats del curs, allò que s’ha fet a l’estiu i allò que ens espera en els pròxims deu mesos.

El Dani va explicar algunes novetats, com les millores fetes a l’estiu, la renovació dels projectors d’ultracurta distància a Primària, el nou format de les colònies de Primària, el procés que estem fent per optimitzar espais de l’escola, la política d’estalvi d’aigua i l’acció comunitària que estem duent a terme amb aquest recurs tan important, la gestió dels vals escolars...

Vam presentar l’equip escolar i la Paula i la Mariona vam exposar els aspectes més importants del servei de migdia, així com el David va explicar les novetats en el menú escolar. La Meritxell, mare de l’escola i presidenta de la cooperativa, va explicar a les famílies el model de gestió que tenim i va animar a la participació en diverses propostes.

La trobada va acabar com més ens agrada, amb abraçades i converses entre totes les persones que formem part de l’Escola Magòria. Un nou curs comença i l’afrontem amb la força i les ganes que l’estiu ens ha deixat recuperar. Molt bon curs 2024-2025 a tothom!