XXVII TARDA LITERÀRIA

Cada any, als voltants de la diada de Sant Jordi, té lloc l’emotiva i creativa Tarda Literària de Magòria. Una cita amb la narrativa, la poesia, l’endevinalla, la posada en escena, l’obertura de ment, el plaer per la feina ben feta.

Enguany celebrem, ni més ni menys, que la seva vint-i-setena edició. Llarga vida a la Tarda Literària!

Al pati, les presentacions corals de Parvulari i les lectures individuals de Primària van estar acompanyades i conduïdes per un equip de presentadors/es de primera: els nens i les nenes de sisè. Gran posada en escena i grans històries per escoltar.

En acabar l’acte al pati, vam presentar l’OPQ, la nostra revista d’escola, que ja acumula quaranta-una edicions a l’esquena. A més de la bellesa i la tendresa dels escrits, les fotografies i les il·lustracions, enguany volem destacar una novetat que ens encanta i enforteix. A iniciativa d’algunes famílies de l’escola, hem obert la revista al barri. Comerços que s’involucren en el nostre projecte i patrocinen part del procés d’impressió de la revista. Petites aportacions amb grans intencions. A les famílies que ho han fet possible i als comerços que han mostrat la seva complicitat, moltes gràcies!

La festa va acabar amb un tomb per les classes de Primària, per gaudir dels textos que havien elaborat tots els cursos, de primer a sisè.

Un any més, gran Tarda Literària, d’aquelles jornades que sempre guardarem a la memòria. Gràcies a tothom qui ho fa possible!