SORTIDA CONJUNTA D’ESCOLA

El curs passat vam inaugurar una nova proposta escolar, a favor de la convivència i la complicitat entre totes les persones que formem part i venim cada dia a l’escola. Vam organitzar una sortida conjunta per passar el dia en família: nens, nenes i mestres de Parvulari i de Primària, junts i barrejats, fent un còctel perfecte, divers i emocionant.

Enguany, i després de l’èxit de la primera edició, vam repetir el mateix format. Vam passar el matí als jardins de Forestier. Els/les grans de Primària van acompanyar de la mà els petits de Parvulari fins a arribar als jardins. Allà vam jugar tots plegats i vam esmorzar fent una gran rotllana. Moments de trobada i de complicitat amb nenes i nens de qualsevol edat.

A l’hora de dinar, els nens i nenes de Parvulari van tornar a l’escola, mentre que els/les de Primària vam pujar Montjuïc amunt fins al parc de Joan Brossa. Allà vam continuar gaudint de la jornada de convivència, vam dinar, jugar, riure i viure grans moments d’agermanament.

Potser aquell dia no vam fer tantes matemàtiques o comprensió lectora com voldríem, però vam gaudir d’un aprenentatge bàsic que ens ajuda a créixer i aprendre millor: convivència i complicitat, matèries que cal treballar cada dia.

L’any passat vam iniciar aquesta proposta, que podia semblar una mica esbojarrada, però no és així. El nostre entorn, d’escola petita i familiar als peus de la muntanya de Montjuïc, ho posa més fàcil.