XOCOLATADA SOLIDÀRIA 2024

Un any més, l’Escola Magòria participa en la campanya de sensibilització i recollida de diners a favor de la investigació del càncer infantil. L’Hospital Sant Joan de Déu n’és un referent i cada any organitza la Xocolatada Solidària.

Vam obrir una paradeta davant del Centre Cívic Font de la Guatlla per compartir aquesta noble tasca amb el barri. Una activitat oberta a tothom qui hi vulgui col·laborar. Un got de xocolata desfeta (i calentona) i galetes per omplir la panxa de solidaritat.

Volem agrair a les nostres cuineres per la feinada de preparar 63 litres de xocolata desfeta (sí, sí, 63!) per llepar-se els dits. També volem agrair la col·laboració desinteressada de pares i mares que es van posar el davantal per repartir solidaritat de la dolça. Finalment, un agraïment al Julià, del Centre Cívic Font de la Guatlla, per posar-nos-ho tot fàcil a l’hora fer realitat aquesta proposta.

Vam recollir més de 630 € en menys de dues hores! Uns diners que ja hem ingressat en l’Hospital Sant Joan de Déu per continuar investigant i fer difusió de la lluita contra el càncer infantil.

Moltes gràcies a tothom per la vostra complicitat. L’any que ve, més xocolata!