SANTA CECÍLIA A L’ESCOLA

El 22 de novembre se celebra el Dia Internacional de la Música. És el dia de Santa Cecília, patrona de la música, però sobretot és una manera de reivindicar el valor fonamental d’aquesta meravellosa disciplina, una de les set formes principals d’expressió que engloben les Belles Arts.

Per celebrar-ho com es mereix, el divendres 24 de novembre ens vam reunir tota l’escola al pati. Allà vam explicar els orígens d’aquesta jornada commemorativa i, sobretot, vam poder gaudir de la música a través dels seus intèrprets. L’Àngel (mestre de música) va agafar la batuta i va començar el concert. Els grups d’I5, 4t, 5è i 6è van mostrar el seu talent amb diversos instruments propis d’una orquestra, mentre el públic aplaudia després de cada actuació.

Va ser una gran tarda, que va acabar, com no podia ser d’altra manera, amb més música, però aquesta vegada de la que et fa moure el cos i et fa valorar una altra disciplina tan expressiva com és la dansa. Vam cantar, vam ballar, vam aprendre coses i, sobretot, vam gaudir de l’art que s’expressa en notes, es transmet per tot el cos i ens uneix a tots i totes en un mateix idioma.