III CURSA SOLIDÀRIA

Dins dels actes del ja emblemàtic Dissabte Gran de Magòria, queda ben consolidada la primera proposta de la jornada: una cursa pels carrers del nostre barri amb sortida i arribada davant del Centre Cívic Font de la Guatlla. No es tracta d’una cursa estrictament esportiva, sinó que té un vessant social que també fa escola. La Cursa Solidària de Magòria omple de valors els carrers del nostre barri, fomenta l’activitat física, la participació col·lectiva i, sobretot, dona suport a una entitat solidària de Sants que vetlla pel benestar de les persones més vulnerables: la Fundació Canpedró.

Per inscriure’s a la cursa i obtenir-ne el dorsal, no cal aportar diners, sinó solidaritat en forma d’aquells productes que ens demanen des de Canpedró, i així donar continuïtat a la important labor que duen a terme des de fa anys.

En les quatre categories, les primeres posicions i les corresponents copes són per a:

Categoria 1 (nens i nenes de Parvulari): 1r Marc, 2n Mateo i 3r Zayyan

Categoria 2 (1r, 2n i 3r de Primària): 1r Sofia, 2n Berta i 3r Marco

Categoria 3 (4t, 5è i 6è de Primària): 1r Aran, 2n Berta i 3r Dídac

Categoria 4 (pares, mares i exalumnes): 1r Antony, 2n Juli i 3r Sebastien

Tots els nens i nenes que hi participen reben una medalla i tot el nostre reconeixement.

Més enllà de les copes i les medalles, hi ha un premi que ens omple d’orgull: el compromís social i la solidaritat desinteressada de la família magoriana. Vam aconseguir recollir més de 490 kg de productes destinats a la Fundació Canpedró. Gairebé 500 kg de solidaritat a favor d’aquesta bona causa, moltíssimes gràcies!

Volem felicitar totes les persones que hi participen, des del primer classificat  fins a l’últim (qui també rep els aplaudiments d’ànims per part de tot el públic).

Tot això no és possible sense la col·laboració desinteressada de pares i mares que fan de control durant tot el recorregut. A ells i a elles, moltes gràcies per fer possible aquest acte tan representatiu de l’escola.

També volem agrair, especialment, al Julià i la seva colla del Centre Cívic Font de la Guatlla, qui cada any ens ho posa tot molt fàcil per fer-ho possible.

Finalment, compartim amb tots/es vosaltres l’agraïment que hem rebut de la Fundació Canpedró, amb la qual esperem continuar col·laborant sempre que ens necessitin.

La Cursa Solidària i el Dissabte Gran es consoliden com una proposta emblemàtica que fa escola des de l’escola, en la seva tercera edició.

I és que, quan sona el tret de sortida, no hi ha qui ens pari...