LA MERCÈ A L’ESCOLA

Aquest any, sí, arrenquem el curs amb la normalitat que la pandèmia no ens havia permès els dos darrers anys. El dia a dia està carregat de contacte humà, entre els diferents grups classe també.

La festa de la Mercè sempre omple l’escola d’alegria i descoberta, però enguany vam recuperar la festa conjunta al pati: Festa Major amb doble motiu.

La tarda del divendres 23 de setembre, el pati de Primària es va omplir de nens i nenes, de jocs i tallers, de música i dansa. Vam celebrar-ho com cal, amb xocolata desfeta inclosa.

Vam rebre la visita d’un capgròs emblemàtic a l’escola, el senyor Pepito, que ens va fer ballar a tots i totes al voltant d’una gran rotllana.

Jocs per a tothom organitzats per diferents cursos, instruments artesanals per a no perdre el ritme, tallers de pintar cares que no amagaven els somriures, xocolata desfeta i melindros per omplir la panxa (bé, i algunes cares o samarretes...), balls al pas del senyor Pepito, danses de festa de la grossa,  per parelles, per grups, o fent el tren (Pinxo de Banyoles) i, com no podia ser d’una altra manera, acomiadant la festa amb la mítica cançó de ‘Passi-ho bé’.

I així serà, esperem tornar a celebrar la festa de la Mercè al pati. Haurem d’esperar... fins l’any que ve!