‘CASTANYALLOWEEN’ 2023

Un any més, malgrat que la tardor es resisteix a establir-se, arriba el temps de Castanyada. Castanyes, panellets, moniatos, castanyers i castanyeres, panxes plenes, somriures d’il·lusió..., tota una tradició.

El Halloween, festa anglosaxona amb el mateix origen ancestral que la Castanyada, fa temps que també està present a casa nostra. L’any passat vam inaugurar la festa conjunta, allò que vam batejar com a ‘CASTANYALLOWEEN’.

El dimarts 31 d’octubre, com marca la tradició, vam fer festa grossa. Matí de Halloween a les classes i tarda de Castanyada al pati de Primària.

Bé, al matí ja van aparèixer els nostres castanyers i castanyeres de sisè per animar les classes de Primària i recollir castanyes cuites. Tot preparat per a la tarda.

Durant la festa al pati, vam fer jocs diversos, escoltar música per a l’ocasió i assaborir els suculents panellets que havien preparat els petits/es de Parvulari i les gustoses castanyes que anaven repartint la colla castanyera de sisè.

I això no s’acaba aquí, el pati també es va convertir en un escenari d’actuacions per compartir balls típics d’aquesta festa tradicional. Els grups de 3r, 4t, 6è i 5è -en aquest ordre- van exhibir els balls que havien preparat a la classe de música amb l’Àngel.

Una tarda inoblidable per celebrar any rere any, com marquen les tradicions. ‘Castanyalloween’ 2023 a l’Escola Magòria!