TARDA MUSICAL 2023

Cada any, quan el curs està a les seves acaballes, tenim una data marcada al calendari que ens omple d’orgull i il·lusió: arriba l’emblemàtica Tarda Musical de Magòria.

Enguany el tema de la tarda musical era l’Amistat. Cada curs puja a l’escenari i dedica a tot el públic assistent (nens, nenes, mestres, pares, mares, avis, àvies, exalumnes...) una cançó que comença amb el més absolut silenci, avança amb la màxima complicitat i acaba amb una autèntica ovació d’aplaudiments, mentre esperen ja la propera actuació.

En aquesta ocasió, s’estrenava la nova mestra de música de l’escola, la Maria Martí, qui ens va fer vibrar en tot moment a ritme de cançons diverses relacionades amb el món de l’amistat i la convivència. Els/les nostres artistes van fer unes actuacions espectaculars, però també volem dedicar un aplaudiment especial a la Maria, qui va saber portar la batuta amb gran solvència i alegria. Felicitats, Maria!

Fins i tot, enguany presentàvem una altra novetat: la incorporació d’un instrument que va deixar tothom bocabadat. Perquè, des d’aquest curs, incorporem l’ukelele a partir de 4t de Primària, el qual ens va dedicar una impressionant versió del tema arxiconegut “What a Wonderfoul World”, de Louis Amstrong.

Les Cotxeres de Sants van tornar a ser el nostre punt de trobada, per gaudir com mai d’allò que anem fent des de sempre: el plaer per la creativitat musical. Bravo!