COLÒNIES PRIMÀRIA 2023

Parlar de les colònies de Magòria és reivindicar tot allò que defensem dia a dia a la nostra petita escola. Convivència, tracte proper, autonomia, il·lusió i contacte amb l’exterior que ens envolta. Després de dos anys sense colònies, a causa de la pandèmia, al curs passat vam poder recuperar aquests dies tan intensos de convivència, però ho vam haver de fer en un format reduït de cinc dies. Enguany, per fi, vam recuperar el format habitual de les colònies, vuit dies de plena companyonia enmig de les muntanyes del Berguedà. Castell de l’Areny ens esperava, i nosaltres esperàvem amb tot l’entusiasme els estimats dies de colònies Magòria.

Per no perdre el costum, la pluja ens va fer modificar algunes activitats, especialment els primers dies. Però, com també ens sol passar, el sol de Magòria va tornar a il·luminar els darrers dies de les colònies.

Excursions, cabanes, gimcanes, tallers, disco, àpats, jocs, Pi Pinyer, creativitat literària, bromes, reptes, responsabilitats, pícnics, cançons, moments inoblidables..., aquestes són les nostres estimades colònies. I és que, amb sol o amb pluja, les colònies de Magòria són úniques i inoblidables. Ja tenim ganes de tornar-hi l’any vinent.