CASTANYADA 2021 A L’ESCOLA

La Castanyada és d’aquelles festes que perduren a les escoles i que, de mica en mica, tornen a calar a les cases i al carrer. Bé, el Halloween també és festa tradicional i, al cap a la fi, forma part de la festa de la tardor per excel·lència.

Cada curs ha realitzat les seves activitats particulars, sigui fent panellets, codonyat, castanyes, o bé dibuixos o pintures, o també analitzant els elements principals de la Castanyada.

Tradicionalment, divendres ens espera festa grossa al pati de Primària, però les mesures COVID marcades per la pandèmia ens obliguen, per segon any, a adaptar el format a la situació. La festa es va fer per cursos, a les classes, al parc o al pati. Enguany, les nostres cuineres van preparar castanyes ben cuites i calentones per a tothom, moltes gràcies! I els castanyers i les castanyeres de sisè es van encarregar de repartir castanyes (en el sentit literal de l’expressió) a tots els cursos. D’aquesta manera, van poder compartir somriures i unes quantes danses per allà on passaven.

Una festa alegra i emblemàtica; esperem que al curs vinent ja torni a ser massiva, amb tota l’escola celebrant-ho conjuntament al pati.

Bona Castanyada a tothom!