La nutrició infantil

La nutrició infantil és un dels pilars en els quals s’assenta el correcte desenvolupament dels nens i nenes.

Conèixer les propietats i maneres de cuinar els diferents aliments proporciona una valuosa informació que ajudarà els nostres fills i filles a gaudir d’una infància més saludable.

Per altra banda, si generem bons hàbits alimentaris en els nens i nenes, els proporcionem una ajuda inestimable per a la resta de les seves vides.

Si bé cada cop més s’incideix en la importància d’estar ben informats sobre la nutrició infantil en general, sempre és recomanable posar-se al dia perquè no és infreqüent que nous estudis descartin productes que es donaven per bons i n’aconsellin d’altres que no es consideraven, a més a més de les diferents combinacions que es poden realitzar amb els aliments per optimitzar els seus resultats, sense oblidar fer un cop d’ull als superaliments, tan en voga avui dia i sobre els quals cal realitzar algunes puntualitzacions.

Per parlar de tot això, vam convidar la Mireia Anglada, reputada xef d’alta gastronomia i acreditada nutricionista. Formada al Centre d’Alimentació Natural i Energètica de Montse Bradford, va iniciar la seva carrera col·laborant amb El Bulli de Ferran Adrià. Actualment col·labora en qualitat de consultora en nutrició i docent en empreses com Nútrim, Cooking Soul o Linuwoods i és sòcia fundadora de Cook and World.

Al taller la Mireia Anglada ens va explicar els principis bàsics de la nutrició, sense entrar massa en teories, i va aportar un punt de tranquil·litat i de sentit comú al difícil repte d’alimentar-nos de la millor manera. A més de les seves explicacions, un munt de preguntes van sorgir des del públic assistent, i la Mireia va anar donant resposta a cada una d’elles. Però la curiositat i l’interès no parava, per la qual cosa vam proposar de fer una nova trobada al proper trimestre per continuar l’exposició, el debat i la reflexió que va sorgir al taller.

Moltes gràcies, Mireia, per la teva serenor i la capacitat de transmetre coneixements i experiències sobre la nutrició.