Presentació del nou curs

L’estiu ha tingut de tot: calor, molta calor, dies de pluja, aventures, viatges, estades amb els avis (es mereixen un monument), casals d’estiu, excursions, nits d’anar a dormir tard, festa major del poble, aquelles coses que mai explicarem... I quan l’estiu acaba, tornem a la normalitat! Anar a treballar, respectar els horaris, preparar l’entrada del nou curs de nens i nenes, renovar aquella roba que ja no els cap...

El mes de setembre implica la tornada a la normalitat, reprendre la quotidianitat, retrobar-se amb amics i companys.

I a l’escola no serem menys: tornem de vacances, preparem les classes, programem les sortides, reorganitzem allò que cal canviar i mantenim allò que funciona bé. Per retrobar-nos pares, mares i tot el personal de l’escola, fem la Reunió de Presentació de curs. Algunes cares noves (benvinguts a P3!), d’altres de veteranes, però totes carregades de ganes de començar aquest nou curs.

El Jaime va donar la benvinguda a tothom i va presentar l’equip de mestres i Personal no docent de l’escola, i també les línies mestres d’aquest curs que arrenquem. La Vero va presentar l’equip de monitors/es i va aclarir alguns dubtes sobre l’estona del migdia.

La Bianca va parlar sobre la tasca que fa el Consell Rector (o Junta) dins del règim de cooperativa que engloba la nostra escola. El mandat de quatre anys finalitza aquest curs i és hora d’animar més pares i mares a participar en la gestió de l’escola.

Un any més ens veiem les cares, tot desitjant un molt bon curs 2015-16.