Halloween!

Som conscients que fins ara no havíem actualitzat la pàgina web sobre el que els nens i nenes de parvulari fèiem a les sessions d’anglès.  I no és perquè no féssim res! Com segurament els infants us han anat informant, durant aquests darrers mesos hem conegut personatges com la Sally i l’Alien, que ens ajuden a aprendre nou vocabulari. També ens ho hem passat bé amb les peripècies de Steve and Maggie, i hem cantat i ballat un munt de cançons. 

Com veieu, hem estat força enfeinats gaudint amb l’anglès, però ja era hora de posar-vos el dia i què millor que utilitzar la festa de Halloween per fer-ho? De fet, la setmana passada, els nens i nenes de Parvulari van estar practicant cançons de Halloween per compartir amb els nostres companys i companyes el dia del Trick or Treat! 

I per fi va arribar el gran moment. Ja des de  primera hora, l’edifici de Parvulari es va omplir d’infants disfressats de vampirs, bruixes, pirates i tota mena de monstres. Al llarg del matí, cada grup va anar a visitar a les classes veïnes i va cantar la seva cançó. Ho van fer tots tan bé que, com a premi, van rebre llaminadures!  A continuació, vam baixar a la sala de psicomotricitat, la qual estava guarnida per l’ocasió, i vam menjar els caramels tots junts. A més, els infants també van poder fer-se fotos al photocall amb diversos complements de Halloween. Va ser un dia terrorífic i molt divertit. 

A continuació us deixem un enllaç de les cançons que van cantar cada grup-classe i un recull de les fotos de la jornada. 

P3: Go away

P4:  10 scary monsters 

P5: Knock, Knock Trick or Treat