Festa Solidària Cadasil 2019

Amb motiu de la celebració dels 50 anys de Magòria, moltes generacions d’alumnes que han passat per l’escola es van poder reunir, algunes de les quals es  van retrobar després de molts anys i, qui ho sap, potser més d’una va refer vincles que havien quedat en l’oblit.

Una de les moltes accions que es va prendre és la següent: Alguns dels membres d’una de les famílies emblemàtiques de l’escola, de les primeres generacions, pateix una malaltia hereditària poc coneguda: el CADASIL. El cadasil és una malaltia degenerativa produïda per infarts cerebrals. De moment no té cura, però s’està investigant al respecte. El finançament públic no arriba fins a on seria necessari, i per això un grup d’exalumnes de Magòria s’ha adherit a l’Associació Cadasil, per tal de recollir fons solidaris a favor de la investigació d’aquesta malaltia.

El dissabte 30 de novembre es va organitzar la Festa Magòria Solidària, al Centre Cívic Font de la Guatlla. De manera altruista, molta gent va preparar canapès, va demanar col·laboració a entitats del barri, es va moure per on fes falta..., per tal de preparar un pica-pica i una rifa solidària.

Més de 150 persones va passar per allà i, entre entrades, menjar, beguda, la rifa i els donatius, es van recollir més de 2.500 €!

Des de l’escola, volem felicitar la iniciativa d’aquest grup d’exalumnes, animar-los a seguir lluitant per causes justes com aquestes i recordar-vos que l’escola donarà suport en allò que calgui.

La investigació per combatre aquesta malaurada malaltia ja té una mica més de motius per tirar endavant i resoldre els misteris que amaguen la malaltia del Cadasil.

Felicitats, Comissió Solidària d’Antics Alumnes!